Web Analytics
scris vineri, 04.06.2021

A doua etapă a Maratonului de vaccinare din Argeș

Instituția Prefectului Argeș, împreună cu Consiliul Județean Argeș și Direcția de Sănătate Publică Argeș organizează în weekendul 12-13 iunie 2021 etapa a doua a Maratonului de Vaccinare.

A doua etapă a Maratonului de vaccinare din Argeș

Acest maraton se adresează atât celor care vin pentru a doua doză de vaccin Pfizer BioNTech, cât și acelora care vin pentru prima doză. Totodată, Direcția de Sănătate Publică asigură posibilitatea imunizării cu serul Johnson&Johnson pentru cei interesați. Acesta are avantajul că se administrează în doză unică.

 

Citește și Ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din 04.06.2021

 

Imunizarea se va realiza cu ajutorul echipelor mobile formate din medici de la Spitalul Județean Pitești și medici de la Spitalul de Pediatrie Pitești.

În ceea ce privește programul, atât sâmbătă, cât și duminică oamenii se vor putea prezenta la vaccinare între orele 8:00 și 20:00.

Instrumentiștii Filarmonicii Pitești se alătură și de această dată campaniei de imunizare a populației din județul nostru și vor cânta în ambele zile de maraton.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită