Web Analytics

A dispărut TIR-ul cu televizoare. Polițiștii argeșeni au reținut doi suspecți

de | 2.11.2019 16:37 | Actualitate

 

Doi patroni din județul Dâmbovița, o femeie şi un bărbat, au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice Argeş. Cei doi sunt suspectaţi că ar fi pus la cale furtul unui TIR încărcat cu televizoare. Prejudiciul este estimat la 200.000 de euro.

Patronul unei firme de expediţii din Argeş a contractat o firmă din Dâmboviţa pentru transportul unor televizoare în Franţa. Transportatorul a fost contactat pe bursa de transporturi. Marfa a fost încărcată de la Bucureşti şi şoferul a plecat în cursă. Nu a mai ajuns la destinaţie.

Poliţiştii SICE Argeş au făcut percheziţiii în Argeş şi Dâmboviţa. Patronul firmei care ar fi trebuit să efectueze transportul, le-a spus anchetatorilor că şoferul său a fugit cu marfa şi nu mai dă de el. Oamenii legii au dus la audieri o femeie şi un bărbat, patronii societăţii din Crângurile, Dâmboviţa. Cei doi sunt soţ şi soţie şi au avut declaraţii contradictorii. Pe numele lor au fost emise ordonanţe de reţinere sub acuzaţia de înşelăciune.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii