A căzut în zona Bâlea Lac de la o înălțime de aproximativ 150 m

de | 16.07.2017 11:05 | Actualitate

balea lacUn echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Punctul de Lucru Cota 2000 a intervenit în zona Bâlea Lac la un pacient de 22 de ani, care prezenta traumatism cranio – cerebral și facial și leziuni la membrele inferioare.

 

Persoana în cauză s-a ales cu aceste traumatisme în urma unei căderi de la o înălțime de aproximativ 150 m, prin alunecare.

Echipajul SMURD l-a preluat Serviciului Salvamont, i-a acordat îngrijiri medicale și l-a predat unui echipaj al ambulanței de la Sibiu, în zona Bâlea Cascada.

M.I.

Distribuie!

Articol scris de Jurnal de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: Bâlea Lac,smurd

Ultimele articole

Furt de lemne la Berevoești și Hârtiești
Furt de lemne la Berevoești și Hârtiești

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești au acționat pentru prevenirea delictelor silvice pe raza de competență, ocazie cu care au depistat un bărbat de 29 de ani, din Bughea de Sus, care conducea o autoutilitară cu care transporta material...

Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată
Percheziția DNA la deputatul Adrian Miuțescu a fost aprobată

Comisia juridică a Deputaților a aprobat, joi, un raport favorabil privind cererea DNA Pitești de încuviințare a percheziției informatice la deputatul Adrian Miutescu. Solicitarea procurorilor DNA trebuie aprobată și de plenul Camerei Deputaților. Pe 24 noiembrie, DNA...