Web Analytics

A amenințat cu moartea angajata unei școli din Argeș. Bărbatul a fost reținut

de | 18.10.2022 14:54 | Actualitate, Home

Un bărbat de 55 de ani din Stâlpeni a fost reținut după ce a amenințat cu moartea o angajată a unei școli din comună. Bărbatul va fi prezentat în fața judecătorilor pentru a se stabili pedepsele următoare.

„În ziua de 17 octombrie a.c., polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de amenințare (două acte materiale) și tulburarea ordinii și liniștii publice, și au reținut un bărbat de 55 de ani, din aceeași localitate.

Citește și: Controale ITM Argeș. 16 persoane lucrau la negru în construcții

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 12 octombrie a.c., cel în cauză ar fi amenințat cu moartea și cu violențe fizice angajata unei unități școlare din aceeași localitate, precum și pe o altă persoană, care i-ar fi atras atenția cu privire la comportament, manifestări în urma cărora ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.”, transmite IPJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *