Web Analytics
scris marți, 10.03.2020

Măsuri împotriva coronavirusului la OCPI Argeș

 

Măsuri împotriva coronavirusului la OCPI Argeș

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Argeș va aplica o serie de măsuri în scopul prevenirii și limitării răspândirii coronavirusului. Astfel, în perioada 11-31 martie 2020, accesul publicului va fi permis doar în spațiul special rezervat din cadrul OCPI Argeș/birourilor de cadastru și publicitate imobiliară, iar audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail.

De asemenea, până la finalul acestei luni, persoanele autorizate și reprezentanții birourilor notariale nu vor mai avea acces decât în spațiul rezervat publicului.

Pentru a preveni și limita răspândirea coronavirusului, beneficiarii serviciilor oferite de OCPI Argeș sunt rugați să evite aglomerarea la ghișeu și să opteze pentru serviciile on-line disponibile pe https://epay.ancpi.ro/.

Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail, accesând site-ul OCPI Argeș și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni până vineri în intervalul orar 8.30 – 16.30.

Numerele de telefon și adresa de e-mail destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI Argeș sunt următoarele: 0248215015, 0348401680, ag@ancpi.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...