Web Analytics

Ion Georgescu: „Am stabilit deja 34 de candidaţi PSD pentru primării”

de | 27.02.2020 13:27 | Politica si Administratie

În luna februarie, PSD Argeș se află în perioada de adunări generale și de declarare a candidaților pentru un nou mandat la primăriile din județ.
Până la ora actuală, „s-au defășurat 36 de adunări generale și au fost declarați 34 de candidați pentru primăriile respective, plus listele în ordine alfabetică pentru Consiliul Local. Adunarea Generală la Mioveni are loc pe 12 martie, la ora 17. Din punct de vedere organizatoric, actuala echipă de conducere a organizației județene s-a deplasat în cele 102 localități unde avem organizații, a intrat într-un prim contact cu membrii noștri de partid”, a declarat primarul Georgescu la conferința de presă a PSD de la începutul acestei săptămâni. Cele 2 organizații din Argeș în care nu s-a hotărât candidatul încă sunt Pitești și Schitu Golești. „Foarte curând urmează să se decidă”, susține primarul de la Mioveni.

Georgescu: „La 15 septembrie, toate compartimentele trebuie să funcționeze la Spitalul Mioveni”

Primarul Georgescu a ținut să clarifice și câteva aspecte referitoare la noul spital din Mioveni: „Spitalul are urgență. Este mare diferență între spital de urgență, cum sunt în Argeș Pediatria și Județeanul de la Pitești, și urgența de la Spitalul Mioveni. Avem în program ca cel târziu pe 15 septembrie toate compartimentele să funcționeze și să intrăm într-un ritm normal. Pe fiecare săptămână/lună apare câte ceva nou din structura aprobată a Spitalului Orășenesc Mioveni”.

Apostoliceanu crede că el sau Gentea ar putea câștiga Primăria Pitești, nu și Ionică

Prezent la conferință, viceprimarul Sorin Apostoliceanu a făcut o serie de precizări importante legate de stabilirea candidatului PSD la Primăria Piteşti, care ar avea loc la adunarea generală de la jumătatea lunii martie.
„Eu am spus foarte clar: eu sunt în echipă cu dl. Gentea și, dacă dl. Ionică va candida din partea PSD, dacă nu obțin sprijinul colegilor mei, voi candida independent, dar acest lucru se stabilește în cadrul organizației municipale. Noi, oricum, suntem o organizație foarte unită, suntem una dintre cele mai bune organizații din țară și rezultatele dintotdeauna ne-o arată. Chiar și atunci când am pierdut am avut cel mai bun rezultat dintre cei care au pierdut. E normal să ne stabilim singuri candidatul și să ne vedem de treabă, dar și eu zic că ar trebui cât mai repede, pentru că este foarte mult de muncă.” (…) “Deocamdată nu s-a stabilit nimic – adaugă vicele Apostoliceanu. Eu cred în mecanismul interior al partidului și orice decizie pe care o voi lua va fi doar în urma unei discuții cu dl. Gentea. Am spus de atâtea ori: suntem echipă și facem lucrurile împreună, le-am făcut de atâția ani și le facem în continuare. Eu cred în candidatura domnului Gentea că vom câștiga, cred în candidatura mea că vom câștiga primăria, nu cred în candidatura domnului Ionică. Candidatul nostru va fi stabilit doar de către organizația municipală, nici măcar de cea județeană”, a declarat Apostoliceanu.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii