Web Analytics

presshub.ro: Falimentul unui management, dispariția unei universități

de | 16.01.2020 15:29 | Bani europeni

Ministerul de resort s-a pronunțat în 19 decembrie 2019, notificarea a ajuns la Universitatea reșițeană în 13 ianuarie 2020, dar conducerea UEMR nu face publică informația. Contractul de 21 milioane de lei pentru Campusul universitar „Complex Eftimie Murgu” a fost reziliat, deși banii intrați în conturile UEMR nu mai există!

Ziarul online Argument a dezvăluit azi că la UEMR a ajuns în urmă cu trei zile notificarea de la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației cu privire la rezilierea contractului de finanțare. Ministrul Ion Ștefan nu a făcut altceva decât să se conformeze deciziei luate de ADR Vest, care notificase chiar și în octombrie 2019 Universitatea reșițeană în legătură cu depășirea termenelor impuse pentru funcționalizarea investiției de la Reșița, finanțate prin Programul Operațional Regional 2007-2013. ADR Vest anunța încă de atunci în pragul rezilierii contractului de……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii