Web Analytics

presshub.ro: Eșecul pârtiei de schi de la Molivișu, Argeș. Proiectul a pierdut finanțarea, a înregistrat defrișări ilegale și a intrat în atenția procurorilor

de | 9.09.2018 14:05 | Bani europeni

Lansat în urmă cu șase ani și finanțat prin Programul Operațional Regional 2007-2013, controversatul proiect pentru construirea unei pârtii de schi în comuna argeșeană Molivișu a ratat complet termenul de finalizare din decembrie 2015 și a pierdut integral finanțarea europeană. Proiectul a intrat și în atenția procurorilor, pe fondul unor defrișări considerate ilegale și a unor împroprietăriri dubioase.

Informația pe scurt
Actuala conducere a Consiliului Județean Argeș a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Curții de Argeș și Garda Forestieră Ploiești, în baza unor suspiciuni privind derularea cu încălcarea legii a proiectului stațiunii de schi.
Garda Forestieră Ploiești a confirmat că tăierile de arbori în zonă s-au făcut ilegal.
Instalația de schi adusă din Austria, pentru care s-au cheltuit peste 21 de milioane de lei, ruginește sub cerul liber.
Consiliul Județean Argeș promite continuarea……

Citește tot articolul!

Articol realizat pentru PressHub.ro în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii