Web Analytics

Lichidatorul a vândut pensiunea fostului primar din Călineşti

de | 23.08.2018 14:00 | Economie

Pensiunea din Călinești a lui Nicolae Gavrilescu, fostul primar al localității, a fost vândută cu suma de 165.000 de euro, potrivit unor surse apropiate tranzacției. Din informațiile noastre, cumpărătorul se numește Marian Bădulescu și ar avea afaceri în domeniul transportului de mărfuri. Tranzacția a fost realizată de către o firmă de recuperare creanțe angajată de lichidatorul judiciar care se ocupă de falimentul SC Gyp Star SRL Călinești.

Pe 16 august, pe site-ul specializat OLX era postat un anunț de vânzare a pensiunii lui Nicolae Gavrilescu, anunț care suna așa: „Pensiune turistică rurală S+P+E+M, 3 margarete, cu 13 camere, spații depozitare la subsol și parter, restaurant cu terasă exterioară și bar la parter, sala de conferințe la mansardă, cu suprafață construită la sol de 598 mp, cu suprafață desfășurată de 1.689 mp, suprafață utilă de 1.073 mp, construcția 2, locuință de serviciu S+P+E de 74 mp și anexă-platforma deșeuri menajere de 12 mp. Construită în anul 2007. Teren arabil extravilan aferent construcțiilor în suprafață de 4.740 mp, cu un front stradal de 41.74 ml. Localizare: la circa 1.5-2 km spre NV de la gara Călinești, pe malul lacului. Pensiune Lac Călinești. Restaurant cu suprafață de 698 mp, foișor cu suprafață de 48 mp și grătar cu suprafață de 12 mp, situate lângă Pensiunea Lac Călinești, pe malul lacului, în Călinești.Teren aferent extravilan, în suprafață de 4.800 mp. Proprietatea se vinde în faliment, activ ce aparține Gyp Star.”
Potrivit datelor din anunț dar și celor pe care le deținem, drumul de acces și lacul pe malul căruia se află pensiunea nu au fost scoase la vânzare, rămânând în proprietatea lui Nicolae Gavrilescu. Potrivit anunțului de pe OLX, prețul inițial cerut pentru această proprietate a fost 270.000 de euro.
Florin Silvestru

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii