„A mai pomenit cineva ca o consultație să se facă de un doctor de specialitate pe holul clinicii?? Se întamplă asta în Pitești, chiar la o clinica privată de renume…Jenant…P.S: precizez că nu am facut această postare pentru a face rău sau pentru a-mi plânge oful! Oful meu este unul minor față de adevăratele probleme ale oamenilor ce mor cu zile în spitale! Din păcate, acesta este un gen de atitudine! Sunt doctori ce vor să fie bine platiți (și sunt!), dar care nu au nici un respect față de oamenii din fața lor! Sunt clinici – PRIVATE (nu mai vorbesc de cele de stat) ce se vor speciale! Dar nu sunt altceva decât uzine de făcut bani, cu programări peste programări și fără o selecție atentă a doctorilor ce colaborează cu ei!”, a postat, pe pagina sa de Facebook, fostul șef al DJTS Argeș, Flavius Panțurescu. Acesta a povestit în continuare ce i s-a întâmplat la cabinetul de ortopedie al clinicii private Muntenia Hospital, unde de serviciu era doctorul Gabriel Copciag. ” Am solicitat serviciile de specialitate ale clinicii private MUNTENIA HOSPITAL cu privire la o problemă medicală. Din păcate acestea au fost total lipsite de profesionalism sub mai multe aspecte. Astfel, în data de 14.03.2018 m-am prezentat la recepția unității pentru a face o programare la secția de ortopedie cu privire la o traumă suferită la un deget. Mi s-a spus că îl găsesc pe dl.doctor Copceag Gabriel începând cu ora 16, fără a mi se spune și ora exactă când pot să fiu primit. Am întrebat dacă e ok să vin în jurul orei 18, și mi s-a spus că este perfect, fiind mai liber!
Prin urmare, la ora 18 fără 10 m-am prezentat la recepție, plătind consultația în valoare de 126 lei, spunându-mi-se să mă duc la cabinet d15, fără să mi se spună și al câtelea voi fi la consultație ( atitudine tipic de spital de stat!). Am așteptat în fața cabinetului. La un moment dat a iesit dr. Copceag, dându-mi o trimitere pentru radiografie. După ce am făcut radiografia, am revenit la ușa cabinetului, așteptand..și așteptand.
Din acest moment, toata consultația …repet: TOATA CONSULTAȚIA s-a purtat pe holul clinicii, lucru ce se poate lesne verifica inclusiv pe camerele de luat vederi după cum urmează:
După un timp de așteptare, a ieșit doctorul Copceag, s-a uitat puțin la radiografie, spunându-mi sec că am un ciot sărit, că nu se poate opera, certându-mă într-un fel că nu am venit mai din timp la consult apoi a intrat în cabinet cu un alt pacient. Mai departe am așteptat preț de încă o jumătate de oră cel puțin (toată așteptarea a durat cel puțin o oră!), sperând să fiu primit în cabinet pt consultația pe care o plătisem.
Supriza a fost ca doctorul să iasă la un momentdat cu un diagnostic scris, spunându-mi sec să-mi dau cu fastum gel și să împachetez degetul în celofan!!! Atât! Fără alte explicații Și a intrat înapoi în cabinet!!!
Apreciez atitudinea doctorului Copceag total lipsită de etică profesională ( consultație dată pe holul spitalului de față cu alți pacienți, încălcând astfel codul deontologic, respectiv secretul profesional, iar acea consultație a fost dată incomplet, fără a mi se da o soluție concretă asupra problemei medicale pe care o am, respectiv perioada de recuperare, modul și durata de aplicare a tratamentului etc)
De asemenea apreciez atitudinea spitalului total lipsită de profesionalism, acand în vedere că nu s-a facut o programare clară și care să fie respectată. Fața de toate cele arătate, aștept din partea institutiei d.voastră să îmi comunicați măsurile luate față de persoanele responsabile în acest sens solicit oficial inclusiv sesizarea Colegiului Medicilor, precum și cum întelegeți să rezolvați problema față de mine, având în vedere prejudiciul suferit.”
Replica doctorului Copciag: „A fost o greșeală de comunicare de la recepție. Aveam 20 de pacienți înainte iar eu am vrut să îl ajut”
“ Eu ieri am avut douăzeci de consultații cu programări. Aveam deja pacienți înăuntru și am fost întrebat de la recepție dacă mai pot să văd pe cineva. Și am spus că da. Era logic ca cei de la recepție să îi spună că este ultimul venit. Eu am ieșit să văd dacă este de efectuat, sau nu, o radiografie. Deci între consultații am ieșit, într-adevăr pe hol, că nu puteam să îl invit înăuntru în fața celorlalți și am văzut că este vorba de a efectua o radiografie am văzut că este vorba despre o fractură veche de două luni, la un deget. Când dânsul s-a întors cu radiografia am ieșit și i-am spus despre ce este vorba urmând ca dacă vrea să stau de vorbă cu dânsul mai mult trebuia să mă aștepte să termin cei douăzeci de oameni care erau înscriși și programați. Așa am considerat logic. Dânsul nu a știut de la recepție că este ultimul și atunci s-a supărat și a considerat că i-am acordat consultația pe hol. Eu am vrut să îl ajut. Dacă dânsul aștepta ultimii douăzeci la ora 8,00, nici nu mai aveam radiologie. Și atunci am vrut să îl ajut. I-am spus că după două luni de la fractură nu mai este nimic de făcut decât un tratament pe care i l-am indicat acolo. Nu puteam să îl iau peste rând. Consider că este o greșeală de comunicare de la recepție. Trebuia să i se explice că este ultimul venit, este al douăzeci-lea și eu din bunăvoință am ieșit să îi spun să își facă radiografia știind că serviciul de radiologie pleacă. Deci nu a fost ceva intenționat. ”
Da, il recunosc pe dansul, am fost chiar pe acelasi hol la etj ,,,,am asteptat o groaza cu totii , eu fiind la alt cabinet,langa dansul ,,, si al meu doctor a intarziat o groaza,,,,
Este un oportunist ajuns director medical, atenție medical adică cel care este cel mai meserie in activitatea medicală, la spitalul județean. Și eu am o poveste chiar mai interesantă. Consider ca nu ar merita sa facă parte din branșa medicilor. Atenție, in branșa chirurgilor, ortopezii sunt ultimii din punct de vedere chirurgie care trec examenele.