Web Analytics

Carla’s Dreams aprinde luminile de sărbători la Pitești

de | 1.11.2017 12:43 | Actualitate

carlas dreams 1Ca în fiecare an, pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României, la Pitești se aprinde și iluminatul ornamental de Crăciun în zona centrală. Manifestările organizate de autoritățile locale pentru această zi mai includ focuri de artificii și un spectacol extraordinar al trupei Carla’s Dreams.

Potrivit reprezentanților Primăriei Pitești, au existat discuții cu mai multe formații, însă aproape sigur Carla’s Dreams va concerta la Pitești, pe 1 decembrie. În ceea ce privește partea financiară, aceasta nu a fost deocamdată definitivată deoarece formația are mai multe variante de spectacol. Totuși, se vehiculează că show-ul trupei Carla’s Dreams va costa aproximativ 15.000 de euro.
Primarul Cornel Ionică a mai anunțat că iluminatul ornamental va fi mai generos față de alți ani, luminile de sărbători urmând să împodobească și cartierele Piteștiului, precum și arterele principale ale municipiului. Potrivit edilului, pentru iluminatul ornamental municipalitatea va cheltui maxim 200.000 euro, iar focul de artificii aproximativ 2.000 – 3.000 euro.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii