Web Analytics

S-a ales cu atac de panică în urma unui incendiu la o clădire dezafectată din Pitești

de | 27.10.2017 09:38 | Actualitate

atac incendiuÎn ziua de 26 octombrie 2017, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a fost solicitat pentru a interveni la mai multe incendii.

Astfel, două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești au intervenit în municipiul Pitești, strada Argedava, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o clădire dezafectată.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale, la fața locului, unei femei de 50 de ani, care prezenta atac de panică. Pe timpul acțiunii de stingere, pompierii au salvat din clădirea inundată cu fum, un pui de pisică, căruia i-au acordat primul ajutor. Au ars: elemente de mobilier și aproximativ 100 kg de materiale textile.

De asemenea, un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu ambulanța SMURD de la Detașamentul de Pompieri Mioveni au intervenit în localitatea Davidești, sat Conțești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe. Au ars elemente de acoperiș din lemn pe o suprafață de aproximativ 5 mp.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii