Web Analytics
scris miercuri, 08.03.2017

Suspect arestat în cazul românilor care au fugit fără să plătească în localuri din Spania

suspect facebook

Suspect arestat în cazul românilor care au fugit fără să plătească în localuri din Spania

Poliţia spaniolă a arestat un român suspectat că este liderul unui grup care a făcut consumaţii de mii de euro la două restaurante şi a fugit fără să plătească. Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, a fost arestat luni, 6 martie, în oraşul Ponferrada, în provincia Leon, iar poliţia caută un al doilea suspect, a anunţat Ministerul de Interne.

Bărbatul arestat urmează să fie prezentat în justiţie miercuri, 8 martie, a precizat ministerul într-un comunicat.

Poliţia a lansat o anchetă după ce un grup de peste 100 de persoane, care participa la o presupusă petrecere de botez, a făcut o consumaţie de 2.000 de euro, pe 27 februarie, la un restaurant din Spania, de unde a plecat fără să o plătească.

Ulterior s-a descoperit că alt restaurant, situat la aproximativ zece kilometri distanţă, în Ponferrada, a fost victima unui scenariu similar, la jumătatea lui februarie, dar grupul era mai mare, de 200 de oameni, care participau la o presupusă nuntă şi care au plecat fără să plătească o notă de 10.000-12.000 de euro, informează news.ro.

Bărbatul arestat s-a dat drept naşul copilului botezat şi tatăl ginerelui atunci când a făcut rezervările, potrivit unui ziar local din Spania. (sursa foto: news.ro)

Distribuie!

0 Comentarii