Web Analytics
scris joi, 24.10.2024

Remember Radu Jercan, partenerul lui Dobrin în atacul lui FC Argeş

Astăzi, Radu Jercan ar fi împlinit 79 de ani. „Redy” a jucat 230 de meciuri și a marcat 32 de goluri pentru FC Argeș în perioada 1967-1976. A plecat dintre noi pe 29 septembrie 2012.

Remember Radu Jercan, partenerul lui Dobrin în atacul lui FC Argeş

Pe 24 octombrie 1945, la Popești Leordeni, se năștea Radu Jercan, partenerul lui Dobrin în atacul lui FC Argeş, atâția și atâția ani.Venit în 1967 la Pitești, de la Victoria București, a jucat 230 de meciuri și a marcat 32 de goluri pentru FC Argeș. A jucat ca extremă stângă, având o bună tehnică şi o viteză de sprinter, alergând suta de metri în 11,30 secunde. Are o selecţie la echipa națională de fotbal a României, şi două convocări la lotul olimpic, a evoluat în meciurile cu Maroc şi Peru, ambele din anul 1972. S-a retras din fotbal de la FC Argeş la 31 de ani.

Citește și Alin Chiţa, antrenor CS Mioveni: „N-am primit salariile de 4 luni, e greu de motivat jucătorii…”

Profesor de Educaţie Fizică, cel poreclit ”Redy” s-a apucat de antrenorat în 1977 şi a pregătit mai multe echipe: Muscelul Câmpulung, S.N. Olteniţa, C.S. Târgovişte, Chimia Găieşti, Textila Roşiori şi I.U.P.S Chitila. S-a stins pe 29 septembrie 2012. Odihnească-se în pace!

Sursa: www.argesfc.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...