Web Analytics
scris joi, 24.10.2024

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, de trei ori mai scumpă decât cea de la Londra

Conform unei estimări făcute de Le Monde, ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris a costat de peste trei ori mai mult decât a costat ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice din 2012, de la Londra.

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, de trei ori mai scumpă decât cea de la Londra

Potrivit publicației franceze, ceremonia care nu a avut loc pe un stadion, așa cum se obișnuiește, ci pe fluviul Sena, ar fi costat aproximativ 100 de milioane de euro. Ceremonia de deschidere a JO din 2012 (Londra) a costat 30 de milioane de euro, așadar de mai bine de trei ori mai puțin.

De asemenea, news.ro informează că, pentru întreaga ediție a Jocurilor Olimpice, statul francez a plătit peste 2,8 miliarde de euro.

Jocurile Olimpice au avut loc în perioada 26 iulie – 11 august. Prestigiosul eveniment a fost urmat, în perioada 28 august – 8 septembrie, de Jocurile Paralimpice, care au fost organizate tot în capitala Franței.

Citește și: Daniel Pancu a fost sancționat de FRF

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...