Web Analytics
scris vineri, 18.10.2024

Prefectul atacă decizia instanței în procesul deschis împotriva CJ Argeș

Prefectul atacă decizia instanței în procesul deschis împotriva CJ Argeș

Prefectul județului Argeș, Dragoș predescu, a făcurt recurs la senyința dată de Tribunalul Argeș în procesul deschis de Prefectură împotriva Consiliului Județean Argeș, pentru anularea hotărârii nr. 199/27.06.2024, privind actualizarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2024.

Reamintim că Dragoș Predescu a atacat în instanță hotărârea, în luna iulie a.c., motivând că reprezentanții CJ Argeș nu ar fi îndeplinit procedurile legale pentru demararea proiectului privind actualizarea bugetului. Pe 2 septembrie, cererea Prefecturii a fost respinsă de Tribunalul Argeș.

Citește și Decizie în procesul dintre Prefectură și CJ Argeș

Dragoș Predescu, Prefectul județului Argeș: „Voi continua să lupt pentru ca banii publici să fie direcționați spre nevoile argeșenilor și doar transparent! Oamenii din acest județ au dreptul să fie consultați, să își spună părerea despre cum sunt cheltuiți banii publici!

Este timpul să schimbăm obiceiuri vechi în care argeșenii sunt băgați în seamă doar la vot, iar banii cheltuiți după voia unora!

Am înaintat recursul la decizia de respingere a cererii de anulare a Hotărârii Consiliului Județean Argeș de actualizare a bugetului! Este motivat juridic, semnat și transmis către instanță!

Sunt conștient că dorința mea de transparență deranjează după atâția ani în care mulți au fost obișnuiți să împartă banii publici cum doresc! Sau pe alte criterii decât necesitatea. Dar, nu voi renunța!

Îmi doresc o administrație curată și în care argeșenilor să li se ceară părerea!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...