Web Analytics
scris joi, 17.10.2024

Portarul Denis Oncescu poate rămâne definitiv la FC Argeș

Denis Oncescu, portarul echipei FC Argeș, poate fi cumpărat definitiv de la Dinamo.

Portarul Denis Oncescu poate rămâne definitiv la FC Argeș

Denis Oncescu a avut evoluții bune în acest sezon pentru FC Argeș, iar din vară ar putea rămâne definitiv la formația din Trivale. Împrumutat de Dinamo la formația piteșteană, în acordul pentru cedarea pe perioadă determinată a fotbalistului există o clauză la care FC Argeș poate apela.

Dacă formația pregătită acum de Bogdan Andone va decide s-o activeze, atunci îl poate achiziționa pe Oncescu, probabil în schimbul unei sume de bani. Informația a fost oferită de directorul tehnic al Concordiei Chiajna, Gabriel Tamaș.

În cele opt partide, în care a fost titular și integralist, Oncescu a primit șase goluri, iar în trei meciuri nu a încasat gol

Prezent în platoul emisiunii ProSport LIVE, Tamaș s-a declarat impresionat de evoluțiile lui Oncescu.

”Oncescu, care e jucătorul lui Dinamo, acum e la Argeș, un portar foarte bun! Crește de la an la an! Acum, de exemplu, îl urmăresc, a crescut foarte mult. Am înțeles că este o clauză între cluburi, ori îl cumpără Argeș, ori îl ia Dinamo înapoi și se va folosi de el”, a comentat Gabi Tamaș.

Citește și: CS Mioveni și-a primit punctele înapoi

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...