Web Analytics
scris miercuri, 16.10.2024

CS Mioveni și-a primit punctele înapoi

CS Mioveni și-a primit înapoi punctele scăzute din cauza litigiului cu Dandea, potrivit liga2.ro.

CS Mioveni și-a primit punctele înapoi

Clubul argeșean, care nu se află într-o situație bună din punct de vedere financiar, a reușit să rezolve litigiul cu Dandea. Și nu în orice fel, ci făcând comisia FRF care a sancționat-o în data de 25 septembrie să-i admită cererea de revizuire.

Astfel, pe lângă stingerea litigiului cu Dandea, CS Mioveni nu mai are nici două puncte scăzute în clasamentul Ligii 2 și nu mai are interdicție la transferuri!

”Admite cererea de revizuire formulată de clubul debitor CS Mioveni.
Anulează măsura sancționatorie aplicată la termenul din 25 septembrie 2024 asupra clubului debitor, respectiv interzicerea dreptului de a transfera și/sau legitima jucători în calitate de club cesionar și scăderea de puncte asupra celor acumulate în campionat de echipa de categoria cea mai ridicată depunctare 2 puncte pentru perioada 04.09.2024 – 18.09.2024.
Dispune încetarea executării și închiderea dosarului ca urmare a achitării debitului de către clubul debitor CS Mioveni față de creditorul Dandea Alexandru Adrian”
, sună verdictul Comisiei de Disciplină și Etică a FRF, în urma ședinței din 14 octombrie și publicată a doua zi.

În acest moment, cu cele două puncte scăzute primite înapoi, CS Mioveni are în clasamentul Ligii 2 punctele câștigate pe teren în acest sezon, 8 la număr, în nouă etape.

Astfel, în loc să fie pe locul 19, cu 6 puncte, în urma depunctării pentru că a fost rău-platnică, trupa argeșeană este acum pe locul 18, cu 8 puncte.

În etapa a 10-a a Ligii 2, CS Mioveni va întâlni echipa CSC Dumbrăvița (locul 15, 11 puncte), în deplasare, sâmbătă, de la ora 11.

Citește și: Mircea Lucescu: „Au făcut o partidă excelentă!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...