Web Analytics
scris miercuri, 16.10.2024

România, victorie cu emoții în Lituania

Naționala României a obținut, marți, 15 octombrie, o victorie importantă în cadrul etapei a patra din Liga Națiunilor. Echipa pregătită de Mircea Lucescu s-a impus în fața Lituaniei, în deplasare, cu scorul de 2-1, grație reușitelor lui Răzvan Marin și Radu Drăgușin.

România, victorie cu emoții în Lituania

Gazdele au marcat din lovitură de la 11 m, în minutul 7: Lasickas a pătruns pe partea stângă și a centrat în careu. Mingea l-a lovit în mână pe Rațiu, iar arbitrul a dictat penalti. Decizia a fost confirmată după ce arbitrul a revăzut faza la marginea terenului. A transformat cu precizie Kucys.

În minutul 18, România a restabilit egalitatea, prin Răzvan Marin, care a marcat și el tot din lovitură de pedeapsă.

În minutul 65, România a dat lovitura după o fază de contraatac senzațională creată de Drăguș și Man și finalizată de primul. După ce lituanienii au executat direct în zid o lovitură liberă de la 18 metri, Radu Drăguș a recuperat mingea și a declanșat contraatacul. A dus balonul până la jumătatea terenului, i-a pasat lui Man, care a continuat cursa și l-a găsit excelent pe Drăguș, la marginea careului. Iar atacantul român a finalizat excelent, cu un șut plasat lângă bară. Scorul devenea 2-1 pentru România, iar lucrurile reveneau la normal.

Cu 12 puncte din patru jocuri, naționala tricoloră conduce în Grupa C2.

Citește și: Esteban Orozco, jucătorul Argeșului, a fost integralist în victoria cu Liberia

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...