Web Analytics
scris luni, 14.10.2024

Tricolorii au nevoie de două victorii și o remiză pentru a-și asigura locul în urna 2 pentru preliminariile Cupei Mondiale

România a început cu dreptul campania din Liga Națiunilor. Reprezentativa pregătită de Mircea Lucescu a obținut trei victorii în primele trei partide cu Kosovo (3-0), Lituania (3-1) ș Cipru (3-0). ”Tricolorii” sunt aproape siguri că vor ajunge în urna a doua pentru tragerea la sorți pentru preliminariile Cupei Monidiale, eveniment care va avea loc în luna decembrie.

Tricolorii au nevoie de două victorii și o remiză pentru a-și asigura locul în urna 2 pentru preliminariile Cupei Mondiale

Principala adversară a României pentru a ajunge în urna a doua la tragerile la sorți este Scoția. Dacă vor câștiga ultimele trei meciuri rămase în Liga Națiunilor, cu Portugalia, Croația și Polonia, scoțienii pot ajunge la un maximum de 1.488 de puncte.

Citește și: Mircea Lucescu: „Temperatura va fi mult mai scăzută marți”

În acest moment, România a acumulat 1.485 de puncte. Așadar, pentru a se asigura că nu va mai fi depășită de Scoția, ”Tricolorii” trebuie să obțină minimum două victorii și un egal din meciurile rămase cu Lituania, Kosovo și Cipru.

În condițiile în care Scoția va câștiga două dintre meciuri și va pierde unul, atunci România va avea nevoie minimum de o victorie și o remiză sau de trei remize.

În cazul în care România va ajunge în urna a doua, ”Tricolorii” vor evita adversari puternici, iar șansele echipei naționale de a încheia pe unul dintre primele două locuri vor crește considerabil.

Citește și: Adrian Mutu a rămas șocat: „Nu am văzut așa ceva nici la Real Madrid!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...