Web Analytics
scris duminică, 13.10.2024

Cum l-au numit italienii pe Dennis Man după meciul Cipru – România

Echipa naţională a României a învins-o cu 3-0 pe Cipru, sâmbătă seara, la Larnaca, iar Dennis Man (26 de ani) a excelat. Atacantul Parmei a deschis scorul și a dat o centrare perfectă la golul de 3-0, înscris de Radu Drăgușin. 

Cum l-au numit italienii pe Dennis Man după meciul Cipru – România

Citeşte şi: FC Argeș Basketball a pierdut în fața clujenilor de la U-BT

Ei bine, Parma Live, portalul ”de casă” al clubului la care joacă Dennis Man, a evidențiat reușitele fostului jucător de la FCSB, pe care l-a numit ”starul Parmei” și ”marele protagonist al României” – după cum citează cei de la digi24.ro.

E totul ușor pentru România, care continue să domine Grupa 2, Liga C, din Liga Națiunilor, și a obținut o victorie clară în Cipru.

Marele protagonist al României a fost starul Parmei, Dennis Man, care a deschis scorul și a dat pasa de gol la reușita de 3-0 a lui Radu Drăgușin, fostul jucătorul de la Genoa. Între ele, golul de 2-0 a fost marcat de Răzvan Marin, de la Cagliari, din penalty”, au scris italienii.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...