Web Analytics
scris duminică, 13.10.2024

FC Argeș Basketball a pierdut în fața clujenilor de la U-BT

Sâmbătă, 12 octombrie, echipa de baschet a Piteștiului a pierdut confruntarea pe care a

FC Argeș Basketball a pierdut în fața clujenilor de la U-BT

disputat-o în deplasare, în fața echipei U-BT Cluj-Napoca. Campioana s-a impus cu 81-67, la capătul unui joc pe care l-a controlat.

Startul de partidă a fost unul atipic: după șase minute, scorul era doar 1-5. însă după primul sfert, Clujul conducea deja la 10 puncte: 16-6. Oaspeții au început bine și promiteau spectacol, dar apoi s-au prăbușit în mod inexplicabil.

Poate a contat și faptul că Tudor Fometescu, un jucător exponențial pentru FC Argeș Basketball, care este și căpitanul echipei, s-a accidentat la încălzire și nu a mai putut evolua.

Dacă în sfertul secund, gazdele au condus și cu 20 de puncte avans, sferturile 3 și 4 au fost adjudecate de piteșteni, dar la diferențe mici.

La intrarea în sfertul al patrulea, scorul era 60-45. U-BT Cluj a fost echipa care a gestionat mai bine finalul de joc.

Zach Hankins a adunat 12 puncte și 17 recuperări, fiind cel mai eficient jucător al campioanei. Radovan Djokovic a debutat în tricoul piteștenilor și a adunat 15 puncte și 4 pase decisive.

U-BT Cluj-Napoca are parte de două deplasări săptămâna viitoare: în EuroCup, cu Hamburg, respectiv în campionat, cu CSM Constanța.

FC Argeș va juca în Polonia, cu Spojna Stargard, respectiv acasă, cu CSM Oradea.

De menționat că în jocul contra piteștenilor, U-BT a evoluat în tricouri roz, deoarece clujenii susțin lupta împotriva cancerului la sân.

Citește și: Alb-violetul Esteban Orozco, integralist în victoria cu Liberia

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...