Web Analytics
scris vineri, 11.10.2024

Ansamblul „Musica Viva” cântă la Filarmonica Pitești

Ansamblul „Musica Viva” cântă la Filarmonica Pitești

Luni, 14 octombrie, Ansamblul „Musica Viva” organizează la Filarmonica Pitești concertul cameral „România Miraculoasă”. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Programul serii muzicale va cuprinde: George Enescu – „Serenada Îndepărtată pentru trio cu pian”, Dumitru Bughici – „Suita în stil Românesc, op. 1, pentru vioară şi pian”, Nicolae Buicliu – „Sonata pentru violoncel şi pian” și Achille-Claude Debussy – „Trio-ul pentru pian, vioară şi violoncel”.

Citește și ”Romanian Dance Fest” 2024 – o feerie a dansului, în acest weekend, la Sala Sporturilor din Pitești!

Turneul „România Miraculoasă” a debutat, în 27 septembrie, la Râmicu Vâlcea, și continuă la Pitești, Craiova, Brăila, Tecuci și se încheie în 24 octombrie, la București.

Ansamblul „Musica Viva” este alcătuit din pianista Andreea Butnaru, violoncelistul Florin Mitrea și violonistul Adrian Florescu.

Ansamblul promovează tezaurul românesc și european, readucând în atenția publicului lucrări aproape uitate sau interpretate foarte rar. Grupul a fost înființat în 2005, de către pianista Andreea Butnaru. De atunci au fost realizate peste 200 de spectacole, înregistrări, filme și stagii de lucru cu tineri talentați.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...