Web Analytics
scris marți, 08.10.2024

Un agent FIFA a amenințat un jurnalist și a fost sancționat

În timpul meciului Rapid – Oțelul Galați, scor 0-0, din etapa cu numărul 11 din SuperLiga României, a avut loc un eveniment neplăcut.

Un agent FIFA a amenințat un jurnalist și a fost sancționat

Impresarul Rareș Pop a avut un comportament agresiv față de mai mulți jurnaliști care încercau să filmeze sau să afle informații suplimentare despre Cristian Chira, scos pe targă după ce și-a rupt glezna.

Impresarul de casă al Oțelului a agresat mai mulți jurnaliști, inclusiv l-a amenințat cu bătaia pe Iulian Stoica, reporterul FANATIK, dacă nu șterge filmarea cu accidentarea lui Cristian Chira.

La puțin timp după acest regretabil incident, conform gsp.ro, Jandarmeria a reacționat și l-a sancționat aspru pe Rareș Pop. Astfel, agentul FIFA a primit interdicție pe stadioane timp de un an și o amendă în valoare de 500 de lei.

Rareș Pop a devenit agent FIFA în luna mai a anului 2023, iar forul continental nu a rămas indiferent după cazul din Giulești.

Conform playsport.ro, forul mondial i-a suspendat licența impresarului timp de 60 de zile, însă sancțiunea este una provizorie.

Va avea loc și o investigație, iar sancțiunea dictată de FIFA poate fi urmată și de alte pedepse.

Citește și: Yanis Pîrvu, FC Argeș: „Sunt mândru de tricoul pe care-l port”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...