Web Analytics
scris marți, 08.10.2024

Sute de suporteri i-au așteptat pe tricolori la antrenament

Echipa națională de fotbal a României s-a reunit duminică, la Mogoșoaia, pentru a pregăti următoarele două meciuri din Liga Națiunilor.

Sute de suporteri i-au așteptat pe tricolori la antrenament

Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 21.45, este programată confruntarea Cipru – România, iar marți, 15 octombrie, de la ora 21.45, se joacă Lituania – România. 

Antrenamentul echipei naționale de luni, 7 octombrie, a fost deschis publicului, iar aproximativ 500 de suporteri au fost la Mogoșoaia.

Au venit suporteri de toate vârstele, iar copiii s-au înghesuit să-și cumpere tricouri cu favoriții lor din magazinul oficial.

Copiii care s-au strâns la centrul de la Mogoșoaia au primit autografe de la „tricolorii” lui Mircea Lucescu. Dennis Man, Denis Alibec, Ianis Hagi, Răzvan Marin, Mircea Lucescu și Radu Drăgușin au făcut senzație printre puști.

La antrenamentul naționalei a venit și un copil cu probleme grave de vedere, care face parte din naționala României de nevăzători.

„Eu văd foarte puțin. Doctorii nici acum nu au înțeles de ce am rămas fără vedere. Am avut o perioadă în care nu vedeam deloc. Am făcut operații și terapii și văd puțin. Văd gazonul când mă uit la meciuri.

Radu Drăgușin e idolul meu. Eu mai joc fotbal, așa cum pot, joc fundaș central, am și coadă ca el. Sunt în echipa de nevăzători a naționalei României, fac antrenamente la Mogoșoaia”, a spus tânărul suporter al naționalei, citat de gsp.ro.

Citește și: FC Argeș va disputa un meci amical cu FC Câmpulung Muscel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...