Web Analytics
scris luni, 07.10.2024

Vlad Gheorghe: „Depun plângere penală împotriva trompetei rusești Șoșoacă Diana”

Fostul europarlamentar Vlad Gheorghe a anunțat, luni, că va depune plângere penală „împotriva trompetei rusești Șoșoacă Diana”, după ce aceasta a făcut propagandă legionară într-un live pe Facebok, după ce Curtea Constituționaă i-a respinsa candidatura la alegerile prezidențiale.

Vlad Gheorghe: „Depun plângere penală împotriva trompetei rusești Șoșoacă Diana”

Citește și: Din 1 ianuarie 2025 se aplică „Rovinieta de Braşov”. Ce trebuie să facă șoferii

„În beție maximă de furie, Trompeta a arătat din nou de ce ura și disprețul pentru valori și adevăr sunt brandul ei. A întrecut din nou o limită, de data asta legală: într-un live urmărit de zeci de mii de oameni a făcut a lăudat legionarii și a folosit salutul și scandări specifice mișcării criminale legionare. A continuat cu urlete antisemite, încă o faptă pedepsită de lege”, a precizat Vlad Gheorghe într-o postare pe Facebook.

Acesta a menționat că, în România, promovarea de concepții sau doctrine antisemite se pedepsește penal în baza legii.

„Sunt jurist și politician, am luptat și continuu sa o fac pentru legalitate și statul de drept. Mă lupt cu PSD la fel de bine cum mă lupt cu extremiștii pentru că sunt două forțe aliate care ne fac rău nouă românilor. Fiecare în fel său dar împreună.

Ce o descalifică pe Trompetă pentru orice funcție în stat sunt aceste fapte penale pe care le tot săvârșește!

Nu-mi e frică de putinisti cum nu-mi e frică nici de psdisti. I-am mai făcut plângere și către Parlamentul European ultima dată când ne-a făcut de râs acolo și îi voi mai face de fiecare dată când va încălca legea și regulamentele.

Dar vreau ca, măcar acum, instituțiile să o lase din brațe și să aplice LEGEA și în cazul ei. Dacă o făceau la timp nu ajungeam niciodată aici”, mai afirmă Vlad Gheorghe.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...