Web Analytics
scris luni, 07.10.2024

Muscelenii au așteptări mari de la Gabi Torje

Gabi Torje era liber de contract după despărțirea de Concordia Chiajna. Jucătorul în vârstă de 34 de ani nu se gândește la retragere și a semnat recent cu Muscelul Câmpulung.

Muscelenii au așteptări mari de la Gabi Torje

Sâmbătă, în meciul din etapa a noua, pierdut de echipa sa în deplasare, în fața Chindiei Târgoviște, cu 0-4, Gabi Torje a intrat pe teren în minutul 57, în locul lui Salihovic.

Antrenorul Marius Bratu a comentat venirea lui Torje la Muscelul Câmpulung, spunând:

”Venirea lui este un plus imens pentru echipa noastră. Este un jucător exponențial și sunt sigur că va aduce un plus de valoare, încredere și optimism. Mă bucur că a fost adus, însă mai avem nevoie de asemenea jucători pentru a ne putea atinge obiectivele.

Este un model pentru fotbaliștii tineri pe care îi avem în lot, un lider pe lângă care copiii pot crește mult în valoare.

Dacă venea la începutul sezonului, sunt sigur că alta era situația noastră acum. Din punct de vedere fizic, Gabi este bine. S-a antrenat cu Chiajna în toată această perioadă și sunt sigur că ne va ajuta mult”.

Citește și: Cum poate comunica Michael Schumacher

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...