Web Analytics
scris vineri, 04.10.2024

Român împușcat de polițiștii de frontieră din Bulgaria

Un român ar fi fost împușcat de polițiștii de frontieră din Bulgaria, joi seara, potrivit unor surse Antena 3 CNN. Bărbatul este în stare gravă.

Român împușcat de polițiștii de frontieră din Bulgaria

Din primele informații, se pare că bărbatul împreună cu un alt individ au trecut înot Dunărea, prin dreptul localității Ciuperceni din Teleorman, până au ajuns pe o insuliță formată în apă, pe partea bulgărească. Polițiștii de frontieră din țara vecină au presupus că cei doi încercau să ajungă în mod ilegal în Bulgaria, la furat.

Citește și: Poliţiştii grav „avariaţi” în accidentul de săptămâna trecută nu erau la postul lor

Bărbatul rănit a fost transportat pe malul românesc, unde au fost contactați polițiștii români, apoi dus la spital. Surse Antena 3 CNN spus că acesta se află în stare gravă la spitalul din Alexandria și ar putea fi transferat la București.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...