Web Analytics
scris joi, 03.10.2024

Simona Halep, eliminată de la Hong Kong: „Revenirile nu sunt niciodată ușoare”

Simona Halep (33 ani, 879 WTA) a pierdut, joi, 3 octombrie, în turul al II-lea al turneului de tenis de la Hong Kong – scor 2-6, 1-6 – meciul cu Anna Blinkova (26 ani, locul 78 WTA).

Simona Halep, eliminată de la Hong Kong: „Revenirile nu sunt niciodată ușoare”

Citește și: PAOK Salonic, cea mai cosmopolită echipă din fotbalul mondial

În ziua precedentă, miercuri, în turul I al turneului, o învinsese în trei seturi pe Arina Rodionova, însă joi nu a mai avut forța de a trece de Anna Blinkova. La câteva ore după meci, sportiva română a avut o scurtă reacție.

Ea a postat un mesaj pe Instagram, în limba engleză, în care a vorbit despre revenirea la jocurile oficiale de tenis.

Revenirile nu sunt niciodată ușoare. Hong Kong, mulțumesc pentru primirea călduroasă!” – a transmis Simona Halep în respectiva postare.

Simona ocupă locul 879 în ierarhia WTA, cu 26 de puncte, în condițiile în care se afla pe 1130 la startul turneului. Așadar, ea a urcat nu mai puțin de 251 de locuri după victoria din turul I, cu Rodionova.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...