Web Analytics
scris joi, 03.10.2024

Deputatul Adrian Miuțescu: „Reducerea numărului de ministere și agenții ar reduce semnificativ cheltuielile statului”

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, susține reformarea și comprimarea aparatului bugetar, pentru reducerea eficientă a cheltuielilor statului. Acesta atrage atenția că, de când este la guvernare, coaliția PSD-PNL a angajat peste 50.000 de bugetari în instituțiile statului.

Deputatul Adrian Miuțescu: „Reducerea numărului de ministere și agenții ar reduce semnificativ cheltuielile statului”

Citește și: Adrian Miuțescu: „Vrem să ajungem în Parlament pentru a nu lăsa puterea să derapeze”

Scopul nostru, a celor din Forța Dreptei, este să venim cu un program ca alternativă la ceea ce vor propune PSD și PNL în 2025: mărirea TVA, majorarea impozitelor pe proprietate etc. Programul nostru este de reducere a cheltuielilor statului și a aparatului bugetar, foarte încărcat.

De când e alianța PSD-PNL la guvernare, aproape 50.000 de noi salariați au fost angajați în instituțiile statului. Atât PSD, cât și PNL, au o clientelă foarte numeroasă și au trebuit să le satisfacă acestor oameni dorințele.

O reducere a numărului de ministere, a agențiilor înființate artificial ar reduce semnificativ cheltuielile statului – ceea ce propunem noi”- a declarat deputatul Miuțescu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...