Web Analytics
scris joi, 03.10.2024

Repriza a doua de box la Spitalul Câmpulung

Un căutător de talente la box ar trebui să petreacă ceva timp la Spitalul Municipal Câmpulung! Nu ca pacient, ci ca scouter, fiindcă sunt acolo unii medici cu talent pugilistic care ar putea urca în ring fără să-și mai irosească calitățile sportive prin cabinete.

Repriza a doua de box la Spitalul Câmpulung

Dovada a fost dată recent, la Psihiatrie, acolo unde activează trei doctori, doi fiind mamă și fiu. Secția în cauză a devenit un butoi cu pulbere din diverse motive, iar o scânteie a apărut ducând la conflict fizic între doi dintre medici, unul primar și altul specialist. Cel cu mama în secție a fost mai bun la box, celălalt, nu, însă tot acesta din urmă s-a ales cu sancțiuni. Și nu puține, și venite din partea conducerii! Așa se face că la acest moment doctorul care a încasat se judecă cu Spitalul, pe rolul instanțelor de judecată existând nu mai puțin de patru dosare inițiate de acesta. Sunt contestate o hotărâre din februarie 2024 și decizii de sancționare primite în iulie-august, în unele cazuri chiar câte două pe zi.
Pentru a justifica titlul, trebuie menționat faptul că prima repriză de box spitalicesc despre care s-a aflat a avut loc la începutul anului 2020, la Cardiologie. Atunci, cel care a încasat a și plecat de la Câmpulung.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Dârmănești: În decembrie copiii se pot bucura de noua sala de sport

Citește și Învățământul, prioritar în comuna Recea

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Dani Coman faţă cu reacţiunea…

Prin demiterea lui Dică de pe banca alb-violetă, Dani Coman a demonstrat că are sânge rece de președinte. Chiar declarația lui, din interviul...

Din ediția tipărită

Dănuţ Bica are promis un loc în CNA

Cu o cotă de Unirea Slobozia să bată FCSB, la pariuri, senatorul Dănuț Bica își va lua adio de la Parlament, după două mandate. A fost plasat, ca să...