Web Analytics
scris marți, 24.09.2024

Biserica Ortodoxă aniversează 17 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel

Biserica Ortodoxă aniversează luni, 30 septembrie 2024, 17 ani de la întronizarea Preafericitului Părinte Daniel în demnitatea de Patriarh. Programul ceremoniilor dedicate evenimentului va debuta cu săvârșirea Sfintei Liturghii în Catedrala Patriarhală.

Biserica Ortodoxă aniversează 17 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel

Citește și: Percheziţii la persoane care au falsificat vouchere utilizate în cadrul sistemului de garanţie–returnare pentru ambalaje. Prejudiciu de aproximativ 300.000 de lei 

Patriarhul Daniel, pe numele de mirean Dan Ilie Ciobotea, este actualul Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române și Locțiitor al Tronului Cezareei Capadociei. A fost ales de către Colegiul Electoral Bisericesc la data de 12 septembrie 2007, fiind înscăunat în această demnitate la data de 30 septembrie 2007.

Potrivit comunicatului emis de Patriarhia Română, programul zilei va debuta, între orele 09.00 – 11.00, cu săvârșirea Sfintei Liturghii în Catedrala Patriarhală.

La ora 11.00, în Catedrală va avea loc slujba Te Deum-ului, ca recunoștință adusă lui Dumnezeu pentru binecuvântările revărsate asupra Bisericii Ortodoxe Române și a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel în cei 17 ani de slujire patriarhală rodnică.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...