Web Analytics
scris vineri, 20.09.2024

O nouă amânare în dosarul în care este judecat Vlad Pascu

Continuă ancheta de proporții în cazul tragediei din localitatea 2 Mai, unde doi tineri si-au pierdut viața, iar alți câțiva au fost răniți grav. Vlad Pascu se află în aceste momente în arest preventiv, pentru 60 de zile, însă, potrivit avocaților, acesta ar urma să fie internat la Constanța, după ce a solicitat mai multe investigații medicale.

O nouă amânare în dosarul în care este judecat Vlad Pascu

Judecătoria Mangalia a decis o nouă amânare la termenul de azi, 20 septembrie, în dosarul în care este judecat Vlad Pascu, următorul termen fiind stabilit pe 18 octombrie, în lipsa expertizelor de la INML.

Citește și: Dosarul Revoluţiei, retrimis la Parchetul Militar/ Decizia ICCJ este definitivă

Judecătoarea Carmen Claudia Berevoescu a stabilit un nou termen în dosarul 2 Mai, peste aproape o lună, întrucât nu sunt gata expertizele medico-legale ale victimelor care au supraviețuit accidentului, a declarat avocatul Adrian Cuculis, care reprezintă familiile victimelor. Este a două amânare pe acest motiv.

Judecătoria Mangalia așteaptă rezultatele de la INML, întrucât, în funcție de acestea, poate decide schimbarea încadrării juridice, din vătămare corporală în vătămare corporală cu circumstanțe agravante în cazul celor doi tineri răniți. Adrian Cuculis a explicat, în august, că această schimbare a încadrării poate adăuga șase luni la pedeapsa lui Pascu.

Citește și: Criminalul care şi-a ucis soţia cu ciocanul de şniţele a fost trimis în judecată

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...