Web Analytics
scris vineri, 20.09.2024

Unde își ascunde Nelson Mondialu’ kilogramele de aur

Vi-l mai aduceți aminte pe Nelson Mondialu’, cel care a devenit celebru postând pe platformele sociale imagini în care apare cu teancuri de bani sau cu purtând bijuterii groase de aur? Mulți se întreabă de unde are atâta avere.

Unde își ascunde Nelson Mondialu’ kilogramele de aur

Citește și: Criminalul care şi-a ucis soţia cu ciocanul de şniţele a fost trimis în judecată

Potrivit fanatik.ro, Nelson susține că provine dintr-o familie foarte bogată de romi, de la care a moștenit kilograme de aur. Și că ține acest aur pentru „zile negre”.

A refuzat „pensia aia micuță”

Eu mă trag dintr-o familie de oameni grei. Și la ora actuală am din moștenire 3 kg de aur. Am tot pus deoparte, pentru că aurul îl pui în câte un borcan și-l ții îngropat acolo. O casă, unde o pui?! Aia nu o mai poți ascunde. Vine statul și zice: hai să punem impozit. Pe aur cum mai pui? Doamne ferește, de vine vreo nenorocire sau vreo foamete, scot câte un ineluș cu piatră albastră și cumpăr o conservă. Adevărat?! Așa, cu casa ce fac? Nu fac nimic!”, a declarat Nelson Mondialu’ pentru FANATIK.

Conform sursei citate, Nelson Mondialu’ mai afirmă că nu se bazează deloc pe pensie, la care a renunțat pur și simplu: „Nu, eu n-am pensie. Eu nu am pensie pentru că am refuzat. De ce?! Pensia aia micuță care vine mai mult mă pune pe drumuri. Decât să mă duc să pierd timp, mai bine o las la un amărât. Așa mai bine mă lipsesc”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...