Web Analytics
scris vineri, 20.09.2024

Dincolo de gazon. Briana Briceag, mezina căpitanului FC Argeş, a împlinit un an

Marius Briceag, căpitanul echipei FC Argeș, se poate considera un om împlinit. Are o familie frumoasă, o soție iubitoare și două fiice adorabile.

Dincolo de gazon. Briana Briceag, mezina căpitanului FC Argeş, a împlinit un an

Recent a fost petrecere în familia fotbalistului. Chiar în ziua meciului din Cupa României, disputat între FC Argeș și Corvinul, încheiat cu victoria argeșenilor, mezina fotbalistului, Briana, a împlinit un anișor. După joc, Marius Briceag a plecat direct acasă, acolo unde-l așteptau Ramona, soția sa, și cele două ”comori” ale lor, Ingrid și Briana.

”Am două fete superbe, sunt foarte mândru, ele sunt cele mai înfocate suportere ale mele. Nu știu ce va dori să devină mezina, dar fiica cea mare, Ingrid, se visează deja fotbalistă și pianistă. I-am cumpărat echipament cu însemnele clubului FC Argeș și se antrenează acasă, de una singură. Șutează bine cu piciorul stâng. Când nu joacă fotbal, cântă la pian”, ne-a declarat Marius Briceag, căpitanul echipei FC Argeș.
Până să devină fotbalistă și pianistă, Ingrid a plecat la școală, în clasa pregătitoare. ”A cunoscut-o deja pe doamna învățătoare și s-a întâlnit cu noii colegi. Avem emoții și noi, părinții ei, dar sperăm să fie bine”, ne-a mărturisit soția fotbalistului, Ramona.
Marius și Ramona Briceag se cunosc de 14 ani: „A fost dragoste la prima vedere, am simțit din prima clipă că ea va fi aleasa. M-a impresionat prin naturalețe și prin sinceritate. Îi sunt foarte recunoscător soției mele, a fost alături de mine atât la bine, cât și la greu. Este o femeie minunată. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru familia pe care o am”, a încheiat fotbalistul Marius Briceag.

Citește și Brazilianul Guilherme Garutti: „Piteştiul, a doua mea casă”

Citește și Dincolo de gazon: portarul Cătălin Straton. „Aş da orice să mai am 25 de ani”

Citește și De noaptea minţii! Ion Sănduloiu: „Un întreprinzător a sunat la Salvamont să întrebe ce avize îi sunt necesare pentru un cuptor de pizza pe Moldoveanu”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...