Web Analytics
scris marți, 17.09.2024

Adrian Mutu: „Favorita mea la titlu este Craiova”

Adrian Mutu: „Favorita mea la titlu este Craiova”

Piteșteanul Adrian Mutu a analizat jocul Poli Iași – Universitatea Craiova, scor 2-0, la FANATIK SUPERLIGA. „Briliantul” a spus că, în opinia sa, Universitatea Craiova este favorită la câștigarea titlului din SuperLigă.

O surpriză mare, nu mă așteptam să nu câștige Craiova. Nici nu mă gândeam la egal, chiar dacă la Iași s-a schimbat antrenorul și se știe că jucătorii vor să demonstreze când se schimbă antrenorul. Le-a reușit celor de la Iași. Favorita mea la titlu este Craiova”, a spus Mutu.

Mutu a vorbit și despre Alex Mitriță, vedeta oltenilor. „E cireașa de pe tort, dar presiunea ar trebui împărțită. Tot timpul ne așteptăm la Mitriță, dar omul acesta nu poate să joace 50 de meciuri și să fie numărul 1.

Dacă vrei să câștigi titlul, și ceilalți trebuie să iasă la rampă, nu poți să stai doar în Mitriță. Nu e corect să îl supunem pe Mitriță la o presiune de genul acesta, presiunea ar trebui împărțită pe toți jucătorii”, a declarat Adrian Mutu.

Citește și: Adrian Mutu are ofertă să antreneze în Turcia

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...