Web Analytics
scris marți, 17.09.2024

Nicolae Dică: „Îi felicit pe jucători, am arătat ca o echipă”

FC Argeș a obținut trei puncte în jocul pe care l-a disputat în cadrul etapei a șasea din Liga 2. Elevii lui Nicolae Dică s-au impus în fața echipei Concordia Chiajna, pe propriul teren, cu scorul de 3-2. În prima repriză, ambele formații și-au creat ocazii bune de a înscrie, însă doar gazdele au punctat pe final, înainte de pauză, prin fundașul Marius Briceag, în minutul 43.

Nicolae Dică: „Îi felicit pe jucători, am arătat ca o echipă”

În repriza secundă, elevii lui Dică au mai înscris de două ori, prin Robert Moldoveanu, în minutul 71, și Mihai Roman, opt minute mai târziu.

Cu zece minute înainte de final, Concordia s-a ridicat după loviturile primite. Pe contraatac, Mihai Neicuțescu (în minutul 82) a înscris din centrul careului, iar la două minute distanță, Giovani Ghimfuș a punctat din 7 metri, după ce i-a depășit foarte ușor pe fundașii piteșteni.

S-a terminat 3-2, spectaculos și FC Argeș a ajuns la un total de 8 puncte acumulate în șase meciuri și a urcat pe locul 10.

Citește și: FC Argeș s-a impus în fața Concordiei Chiajna

La finalul meciului, Nicolae Dică, tehnicianul gazdelor, avea motive să zâmbească.

Regret că am jucat ultimele zece minute cu sabia deasupra capului, pentru că optzeci de minute am avut o prestație foarte bună. Ne-am creat multe ocazii de a marca și nu am dat adversarului oportunități să pună în pericol poarta noastră.

Am arătat foarte bine, am fost o echipă agresivă, dar au venit ultimele zece minute care nu mi-au plăcut, când am primit două goluri. Este foarte important că am reușit să câștigăm meciul. Ceea ce am exersat la antrenamente am aplicat în meci, exceptând ultimele minute.

Echipa a jucat, prestația băieților mi-a dat încredere și m-a făcut să sper că putem obține rezultate pozitive. Dar trebuie să avem răbdare, performanța nu se face bătând din palme. Vă asigur că la fiecare meci elevii mei dau totul pe teren, dar apar și momente neprevăzute, pentru că așa este fotbalul. Băieții merită felicitați.

Ne așteaptă un meci greu sâmbătă, cu CS Mioveni, este un derbi local. Noi trebuie să muncim foarte mult pentru a putea fi pregătiți”, a spus Nicolae Dică, antrenorul echipei FC Argeș, la finalul partidei cu Concordia Chiajna.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...