Web Analytics
scris luni, 16.09.2024

Adrian Mutu are ofertă să antreneze în Turcia

Piteșteanul Adrian Mutu își pregătește revenirea în antrenorat. „Briliantul” este liber de contract din luna aprilie, după aventura nereușită pe banca echipei CFR Cluj.

Adrian Mutu are ofertă să antreneze în Turcia

Mutu ar putea antrena în liga a doua din Turcia. Cei de la qol.az (Azerbaidjan) scriu despre interesul lui Ankaragucu pentru Adrian Mutu, în contextul în care acesta a pregătit-o pe Neftci Baku 5 luni, în anul 2023, apoi a fost demis.

Cihat Arslan a fost demis de turci din cauza rezultatelor necovingătoare. Echipa se află pe locul 13 în liga a doua din Turcia, cu 6 puncte acumulate după primele 5 etape, având un bilanț de două victorii și trei eșecuri.

Ankaragucu a evoluat în prima ligă din Turcia în sezonul trecut, însă a retrogradat.

În stagiunea trecută, Olimpiu Moruțan (25 de ani) a jucat pentru formația care îl dorește pe Mutu, însă a suferit o accidentare gravă în luna aprilie.

Recent, Adrian Mutu a avut ofertă și de la Poli Iași. Cornel Șfaițer, președintele clubului, l-a sunat pentru a-i propune să devină antrenorul moldovenilor, după demisia lui Tony da Silva, însă tehnicianul a refuzat.

Citește și: Fostul mare fotbalist ”Toto” Schillaci este în stare foarte gravă

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...