Web Analytics
scris joi, 12.09.2024

Mircea Lucescu va fi operat în Ucraina

Selecționerul Mircea Lucescu va fi operat la șoldul drept, după ce în 2023 avusese o intervenție similară la șoldul stâng.

Mircea Lucescu va fi operat în Ucraina

Tehnicianul a surprins în urmă cu mai bine de un an. După ce s-a operat la șoldul stâng, la câteva zile distanță, antrenorul român s-a prezentat în cârje la ședințele de pregătire ale celor de la Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu se va opera la șoldul drept în luna octombrie, după acțiunea echipei naționale. România le va înfrunta, în deplasare, pe Cipru (12 octombrie) și Lituania (15 octombrie), în Liga Națiunilor.

”Il Luce” plănuia inițial să se opereze la șoldul drept la începutul acestei toamne, dar preluarea postului de selecționer al naționalei l-a făcut să amâne intervenția chirurgicală.

Mircea Lucescu se va opera tot în Ucraina, la Kiev, întrucât a fost mulțumit de cum a decurs operația la șoldul stâng.

Cu Mircea Lucescu pe banca tehnică, România a învins echipele Kosovo, scor 3-0, și Lituania, scor 3-1, în Liga Națiunilor.

Citește și: Ce le-a spus Mircea Lucescu jucătorilor în vestiar

Marius Șumudică (53 de ani), antrenorul Rapidului și fostul elev al lui Mircea Lucescu, a vorbit despre sacrificiul pe care tehnicianul l-a făcut pentru naționala României. 

”Cuvintele sunt de prisos, știu ce poate să facă, știu ce calități de lider are. Eu am vorbit cu dânsul, știu ce probleme de sănătate are, la șold, asta înseamnă sacrificiu, și-a amânat operația și o va face peste o lună.

L-ați văzut, nu are nevoie nici măcar de ochelari, la vârsta lui. Este un domn, nu trebuie să spunem că din cauza vârstei nu este vulcanic, agresiv pe bancă. Nu sunt întâmplătoare rezultatele, chiar dacă Lituania a avut o posesie mai bună”, a spus Marius Șumudică, la Liga Digisport.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...