Web Analytics
scris miercuri, 11.09.2024

Esteban Orozco a fost integralist în preliminarii

Esteban Obiang Orozco, fotbalist care evoluează în tricoul echipei FC Argeș, a fost integralist în primele două jocuri pe care Guineea Ecuatorială le-a disputat în cadrul preliminariilor pentru Cupa Africii pe Națiuni 2025, turneu ce se va desfășura în Maroc.

Esteban Orozco a fost integralist în preliminarii

Joi, 5 septembrie, Esteban Obiang Orozco a jucat prima partidă a calificărilor, împotriva Algeriei, în deplasare, pierdută de echipa sa, scor 0-2.

Luni, 9 septembrie, naționala micuțului stat african a disputat cel de-al doilea meci din grupă. De data aceasta, partida s-a disputat acasă, pe Estadio de Malabo, în compania reprezentativei statului Togo.

Estadio de Malabo se află în capitala țării, fiind stadionul pe care își dispută meciurile naționala lui Esteban. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

Ctește și: Două jocuri dificile pentru FC Argeș

Esteban Orozco Obiang a adunat până acum 32 de meciuri pentru Guineea Ecuatorială, reușind să marcheze un gol.
Următoarele două partide pe care le va disputa Guineea Ecuatorială sunt împotriva Liberiei. Primul meci va fi acasă, pe 6 octombrie, urmând ca pe 14 octombrie, să joace returul, în Monrovia, capitala țării care l-a dat fotbalului pe George Weah, câștigătorul Balonului de Aur în 1995 și fost președinte al statului african.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...