Web Analytics
scris joi, 19.01.2017

Primăria Mioveni angajează referent

19 referent

Primăria Mioveni angajează referent

Primăria Mioveni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție temporar vacantă, de referent, treapta II, în cadrul Compartimentului registratură. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în muncă de minimum 6 luni în unul din domeniile: registratură, secretariat, relaţii cu publicul şi comunicare, operare şi prelucrare date cu caracter economic/administrativ/ comercial/tehnic/juridic și cunoştinţe de operare pe calculator (Word şi Excel) – cunoştinţe de bază.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 20 ianuarie 2017: data limită pentru depunerea dosarelor; 31 ianuarie 2017, ora 10:00: proba scrisă şi proba de verificare a abilităţilor de utilizare a calculatorului; 02 februarie 2017, ora 14:00: proba interviu.
Relaţii suplimentate se pot obţine la Primăria Mioveni, bd. Dacia, nr. 1, judeţul Argeş, telefon 0348/455.455.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

PSD cucerește cu greu Muscelul

Câmpulungul și multe dintre localitățile rurale din zona Muscel au făcut deseori tabără distinctă față de restul județului din punct de vedere al...