Web Analytics
scris duminică, 01.09.2024

Fostul preot Visarion Alexa a fost condamnat în dosarul de agresiune sexuală

Fostul paroh al Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din Capitală, reținut după ce a fost acuzat de agresiune sexuală, a fost condamnat.

Judecătorii l-au condamnat la 2 ani și jumătate de închisoare cu suspendare. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată atât de fostul preot, cât și femeia care l-a acuzat de hărțuire sexuală.

Fostul preot Visarion Alexa a fost condamnat în dosarul de agresiune sexuală

Visarion Alexa nu a recunoscut niciodată acuzațiile, care la început fuseseră din partea a nu mai puțin de 9 femei.  Inițial a fost reținut, iar ulterior plasat sub control judiciar.

Citește și: Un bărbat a murit după ce a sărit cu mașina într-o prăpastie de 200 de metri, pe Transalpina

În luna septembrie a anului 2022, fostul preot Visarion Alexa a fost reţinut de polițiști după ce a fost acuzat de hărțuire sexuală. O femeie în vârstă de 37 de ani a susținut că a fost agresată în timpul spovedaniei. Enoriașa a mers la secția de poliție, acolo unde a depus o plângere împotriva preotului care este paroh la Biserica”Pogorârea Sfântului Duh” – Militari.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...