Web Analytics
scris vineri, 23.08.2024

Accident în Argeș, lângă șantierul autostrăzii spre Sibiu. Un bărbat a ajuns sub o autoutilitară

Un eveniment rutier ne-a fost semnalat vineri, 23 august, după ora 10, de către ISU Argeș. Este vorba despre un accident produs în comuna Mălureni.

Accident în Argeș, lângă șantierul autostrăzii spre Sibiu. Un bărbat a ajuns sub o autoutilitară

Citește și: Ziaristul Dan Badea, interceptat de DIICOT Argeş: „Nu mai putem să scriem ce se întâmplă în instituţiile statului, că riscăm să fim urmăriţi!”

Conform sursei citate, în împrejurări care nu au fost lămurite deocamdată, o persoană a ajuns sub o autoutilitară de 3,5 tone. Evenimentul s-a produs în zona șantierului de pe autostrada Pitești-Sibiu (pe un tronson în lucru).

Din cele precizate de ISU Argeș, bărbatul în cauză, pieton, a fost acroșat de acea autoutilitară – care, se pare, nu avea viteză mare – și a ajuns sub ea.

Au intervenit pompierii cu o autospecială de descarcerare, cu o autospecială de stingere, alături de un echipaj al serviciului de Ambulanță Județean.

Citește și: Două cutremure, în România, vineri dimineață. INFP anunță activitate seismică intensă

La sosirea pompierilor, omul se afla sub autoutilitară. Era conștient, cooperant, el fiind preluat de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...