Web Analytics
scris miercuri, 21.08.2024

Marius Șumudică este noul antrenor al Rapidului

Marius Șumudică (53 de ani) este noul antrenor al Rapidului. Conducerea clubului din Giulești s-a înțeles marți după-amiază cu Neil Lennon în privința termenilor rezilierii contractului, iar înlocuitorul nord-irlandezului instalat pe banca tehnică în luna mai este Marius Șumudică.

Marius Șumudică este noul antrenor al Rapidului

Marius Șumudică a ajuns la sediul clubului Rapid în jurul orei 17:40 pentru a semna contractul cu echipa a jucat și pe care a mai antrenat-o în 2010 – 2011. Tehnicianul care este liber din primăvară, când s-a despărțit de Gaziantep, va semna un contract valabil două stagiuni.  Cu Neil Lennon pe bancă, Rapid a înregistrat cinci remize și un eșec în primele șase etape.

Citește și: FC Argeș, primul eșec în noul sezon: 0-1 cu FC Bihor

S-a discutat mult în jurul sumei pe care Dan Șucu și Victor Angelescu ar fi nevoiți să o plătească pentru reziliere, în condițiile în care Lennon are și un staff numeros, format din 5 secunzi. Se ajunsese la concluzia că despăgubirea ar trebui să se ridice la aproape două milioane de euro pentru că ar trebui achitat întregul contract lui Lennon și al colaboratorilor săi. Totuși, din informațiile Digi Sport, banii pe care patronii Rapidului îi vor scoate din conturi ar fi între 250.000 și 350.000 de euro, în funcție de câți dintre antrenori pleacă. Nu este exclus ca giuleștenii să le propună unora dintre ei să continue la club.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...