Web Analytics
scris duminică, 18.08.2024

Încă un transfer la FC Argeş: atacantul Mihai Roman

Cu câteva zile înaintea celui de-al treilea meci din acest sezon de Liga a doua, Campionii FC Argeș a achiziționat încă un jucător, care până acum a evoluat în primul eşalon fotbalistic din România pentru mai multe cluburi.

Încă un transfer la FC Argeş: atacantul Mihai Roman

Citeşte şi: „Învățați-vă copiii să iubească FC Argeș!” Proiect în spirit alb-violet

Este vorba despre atacantul Mihai Alexandru Roman, craiovean, în vârstă de 32 de ani, ultima dată activând în Uzbekistan, la FK Neftchi Farg’ona.

În România a jucat la FCU Craiova, Petrolul, în două perioade, ”U” Cluj, CS Turnu Severin, Săgeata Năvodari, Pandurii Târgu Jiu, CSU Craiova, în două perioade, ACS Poli Timișoara și FC Botoșani, în două perioade. Are și trei experiențe în afara țării, la NEC Nejmegen (Țările de Jos), Maccabi Petah Tikva (Israel) și FK Neftchi Farg’ona (Uzbekistan).

Roman are circa 240 de meciuri în prima ligă din România și 54 de goluri marcate, cele mai multe date într-un sezon având în ediția 2014-2015, 16, pentru Pandurii. În total a adunat 340 de meciuri şi 70 de goluri.

Este cotat de site-ul transfermarkt.com la 275.000 euro, potrivit argesfc.ro. Cea mai mare cotă a atins-o în 2015 când a fost evaluat la 1,5 milioane euro.

În această vară, echipa antrenată de Nicolae Dică i-a mai achiziționat în atac pe Vlăduț Morar, Robert Moldoveanu și Emanuel Gronner, iar în lot îl mai are ca atacant pe Valentin Buhăcianu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...