Web Analytics
scris sâmbătă, 17.08.2024

Gimnasta Ana Maria Bărbosu a primit medalia de bronz: „O să iau o pauză, iar după aceea o să pot să iau o decizie corectă în privinţa carierei mele”

Gimnasta Ana Maria Bărbosu a  intrat în posesia medaliei de bronz de la Jocurile Olimpice în cadrul unei ceremonii care a avut loc, vineri, la ora 15.30, la Casa Olimpică din Bucureşti, transmite News.ro. Bărbosu a precizat că va avea o perioadă de pauză, după care va lua o decizie cu privire la continuarea carierei sale: “O să iau o pauză, iar după aceea o să pot să iau o decizie corectă în privinţa carierei mele”.

Gimnasta Ana Maria Bărbosu a primit medalia de bronz: „O să iau o pauză, iar după aceea o să pot să iau o decizie corectă în privinţa carierei mele”

Comitetul Olimpic şi Sportiv Român a anunţat că a primit luni, la Paris, medalia de bronz cuvenită gimnastei Ana Maria Bărbosu, medalie atribuită României prin decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv. Aceasta a fost înmânată reprezentantului COSR de către Comitetul de Organizare, cu acordul Comitetului Internaţional Olimpic. Medalia care a intrat în posesia COSR nu este fizic aceeaşi medalie pe care a primit-o Jordan Chiles la festivitatea de premiere după finala olimpică de la sol.

Citește și: Sorana Cîrstea: „Singura speranţă a sportului românesc sunt sponsorii privaţi”

Ana Maria Bărbosu a declarat, vineri, după ce a primit medalia de bronz pentru exerciţiul la sol de la Jocurile Olimpice, că este foarte bucuroasă, dar totodată se gândeşte şi la Jordan Chiles şi Sabrina Voinea şi speră că va exista “o concluzie fericită” şi pentru acestea, transmite News.ro.

“Aşteptarea a fost la JO nu să iau medalie, ci să-mi fac exerciţiul cât de bine pot. În urma exerciţiului meu curat de la sol a venit şi medalia. Împreună cu familia şi prietenii, antrenorii şi federaţia am reuşit să trec peste încercările mai grele. Este un lucru care nne întristează să vedem că la nivel înalt au existat astfel de probleme. Noi ca sportive nu am greşit cu absolut nimic. Am fi aşteptat ca şi arbitrele şi staful de la competiţie să îşi facă la fel treaba”, a spus sportiva.

 “Le transmit fetelor care vor să facă gimnastică să aibă încredere că dacă îşi doresc ceva o să se îndeplinească dacă se ţin de treabă şi îşi asumă munca grea. Sunt foarte bucuroasă şi recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă. Eu mă bucur pentru această medalie că am primit-o, sper să existe o concluzie fericită şi pentru fete. Eu le transmit gândurile mele pozitive. Mă gândesc şi la ele chiar dacă astăzi eu am primit medalia de bronz”, a adăugat ea.

Citește și: Ce mașini au primit de la Ion Țiriac medaliații României de la Jocurile Olimpice. Mașină și pentru Sabrina Maneca-Voinea

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...