Web Analytics
scris luni, 12.08.2024

Imnul moților, cântat de Nicolae Furdui Iancu, a răsunat pe scena de la Untold

„Din Țara Moților noi am venit” – Imnul moților, cântat de Nicolae Furdui Iancu, a răsunat pe scena mare de la Untold. Duminică seara, timp de 15 minute, pe scena mare Untold amenajată pe Cluj Arena au răsunat cântece patriotice interpretate de Nicolae Furdui Iancu și orchestra Dor Transilvan.

Imnul moților, cântat de Nicolae Furdui Iancu, a răsunat pe scena de la Untold

Cunoscutul interpret de muzică populară Nicolae Furdui Iancu a prezentat un moment muzical pentru a-l omagia în cadrul celui mai mare festival din România pe Avram Iancu în contextul aniversării a 200 de ani de la nașterea marelui erou național de la Revoluția de la 1848-1849. Evenimentul inedit prezentat de Nicolae Furdui Iancu a debutat cu Imnul Național al României, „Deșteaptă-te Române”, timp în care numeroși festivalieri aflați pe stadion Cluj Arena au cântat alături de marele artist.

Citește și: Argeș: Polițist accidentat  în timp ce se deplasa la un eveniment rutier

De asemenea, în tot acest timp, mai multe drapele ale României au putut fi văzute fluturând în diverse puncte ale stadionului. Nicolae Furdui Iancu și-a continuat programul cu un alt cântec foarte de cunoscut românilor. Este vorba de Imnul Moților-„Din Țara Moților noi am venit”, al căruit refren este „Nu vom ceda o palmă de pământ, chiar de vom intra-n pământ”, notează ziarulfaclia.ro. La finalul momentului susținut de Nicolae Furdui Iancu, cei prezenți au putut asculta melodia „Dragu-mi-i mie să joc”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...