Web Analytics
scris vineri, 09.08.2024

DGA. Polițist reținut pentru mită! Cât lua ca să „nu vadă” infracțiunile rutiere

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul DGA Vaslui cercetează un agent de poliție din cadrul IPJ Vaslui și o persoană fără calitate specială în legătură cu săvârșirea infracțiunilor de luare de mită, dare de mită, abuz în serviciu și purtare abuzivă.

DGA. Polițist reținut pentru mită! Cât lua ca să „nu vadă” infracțiunile rutiere

Citește și: Directorul acuzat de sex cu o elevă, beneficiar de finanţări nerambursabile de la Consiliul Judeţean

Dosarul penal a fost inițiat ca urmare a unui apel efectuat la Call-center anticorupție 0800.806.806 – se arată într-un comunicat de presă al DGA vaslui.

În fapt, începând cu luna martie 2024 până în prezent, agentul de poliție în cauză, având atribuții pe linie de poliție rutieră, a pretins și primit în mod repetat sume de bani cuprinse între 200 de lei și 2.600 de lei de la conducătorii auto pentru a nu aplica sancțiuni contravenționale sau a nu întocmi dosare de cercetare penală în cazul constatării unor infracțiuni” – mai arată sursa citată..

Agentul de poliție a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri, 9 august, să fie dispuse măsurile ce se impun.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...