Web Analytics
scris joi, 08.08.2024

Festivalul vinului la Curtea de Argeș. Prima ediție, în weekend

Primul festival al vinului din Argeș va avea loc sâmbătă și duminică, pe 10 și 11 august, în municipiul Curtea de Argeș.

Festivalul vinului la Curtea de Argeș. Prima ediție, în weekend

Citește și: Mănăstirea Robaia și-a prăznuit sfântul ocrotitor, Pafnutie Pârvu Zugravul

La prima ediție a acestei manifestări, WINE FESTIVAL, în orașul Meșterului Manole, vor fi prezenți peste 15 expozanți, producători de vinuri din podgorii renumite din țară, dar și din Republica Moldova – informează jurnalistul Constantin Pașol (UZPR).

Cu acest prilej vor fi pregătite expoziții de vinuri românești, degustări, gastronomie tradițională, muzică și concursuri specifice.

Organizatorul evenimentului, somelierul Vlad Burugă, a spus că, timp de două zile, cei interesați vor putea afla multe aspecte interesante despre vița-de-vie și despre cum reușesc vinurile din România să redevină branduri ori să câștige medalii importante, așa cum o fac sportivii la Jocurile Olimpice.

Vor fi, de asemenea, sesiuni de întrebări și răspunsuri, precum și momente artistice.

Ion Marinescu

Printre artiștii prezenți îi amintim pe folkistul Ion Marinescu (Tzurlă) și pe rapsodul popular Constantin Gaciu și Taraful „Iancu Jianu”.

WINE FESTIVAL se va desfășura în aer liber, în grădina unei pensiuni din apropierea Mănăstirii Argeșului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...