Web Analytics
scris miercuri, 07.08.2024

Jocurile Olimpice de la Paris. Un antrenor a fost exclus din lot pentru abuz sexual

Comitetul olimpic canadian i- a revocat acreditarea antrenorului Rana Reider. Acesta este acuzat de „comportament abuziv sexual” față de un sportiv care avea 18 ani, pe când antrenorul avea 44 de ani, în urmă cu 10 ani.

Jocurile Olimpice de la Paris. Un antrenor a fost exclus din lot pentru abuz sexual

Comitetul olimpic canadian i-a revocat acreditarea antrenorului Rana Reider. Reider va trebui să părăsească Parisul, după ce luni i-a fost retrasă acreditarea pentru Jocurile Olimpice  de către Comitetul Olimpic Canadian (COC). „Duminică, 4 august, am fost puși la curent despre noi informații cu privire la oportunitatea menținerii acreditării domnului Reiner de către Echipa Canadei la Jocurile Olimpice din 2024 de la Paris. După discuții cu Athletics Canada, s-a descis ca acreditarea domnului Reider să fie revocată”, se arată într-un comunicat al COC, potrivit presei sportive.

Citește și: O femeie și doi copii au fost găsiți fără viață într-un apartament. Principalul suspect, unul dintre fiii femeii

Antrenorul este acuzat de „comportament abuziv sexual” față de un sportiv care avea 18 ani, pe când antrenorul avea 44 de ani, în urmă cu 10 ani. Cu toate că Rana Reider a recunoscut faptele, antrenorul a primit o perioadă de probă de un an în mai 2023 și a fost autorizat să continue activitatea de antrenor cu condiția să fie în prezența unui alt adult. Trei femei au început acțiuni legale împotriva antrenorului, inclusiv pentru abuz sexual, informează The Times.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...